min dotter är inte nöjd över servicen!

Datum: 2013-04-21 | Tid: 20:29:45
Kategorin: Vardag | Kommentarer (0)
åherrejävlar det var länge sen sist! :O har haft väldigt mycket att tänka på så jag har inte haft tid att blogga. och jag vet egentligen inte om jag ska börja blogga igen, men tänkte bara.. haha ja vet inte varför jag bloggar nu ens, fick bara lust så vi får se om jag börjar blogga nu eller inte.. :) fick iallafall en fråga om jag kunde visa det jag köpte i sthlm så.. man ser inte så bra kanske men jag tog den där bilden när jag hade kommit hem och orkar inte leta fram allt och ta en ny nu :)

Oz Docc

Datum: 2013-04-06 | Tid: 22:34:00
Kategorin: Vardag | Kommentarer (1)
På måndag drar ju jag å Vilma till sthlm och praoar, vi kommer hem på fredag. Men kommer iallafall inte blogga nåt till veckan tror jag, blogg.se appen är helt fucked up å så kommer jag nog ha fullt upp.. :) Igår bokade min och Elins familj en resa till Bulgarien nån gång i juli tror jag, Vilma ska också följa med så det kommer bli kul som fan :D Nu ska jag snart gå och sova eftersom jag typ måste upp vid 7 eller nåt..
 
men åh dör..♥

Vad äre där för jävla ekorre

Datum: 2013-04-05 | Tid: 10:51:26
Kategorin: Vardag | Kommentarer (0)
Hela lovet har varit väldigt kul, Felicia följde till stugan och vi sov där 3 nätter. Vi åkte skoter och sånt :) Sen har jag hunnit vara på stan, vara hos farmor och farfar, gå på hockey och varit med Elin och Vilma :) Idag ska jag gå på stan med Vilma, och kanske Elin, ikväll tänkte vi kanske gå på bio eller vara med nån mer :D Imårn ska jag typ plugga, packa, städa å sånt för på söndag är det breddläger (innebandy) från 10-17 och sen från 18-19.30 eller nåt äre fotbollsträning. Och på måndag far jag och Vilma till Stockholm och praoar. Det kommer bli jäkligt najs, för sen hinner vi nog shoppa lite också efter jobbet :)